Tervetuloa Autohuoltoon  !
Huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä, niin uusia kuin vanhoja, autonvalmistajan mallikohtaisten ohjeiden mukana.
Huoltopalvelumme!
Henkilöautot, pakettiautot ja minibussit:
•   Pikahuollot
•   Vuosihuollot
•   Määräaikaishuollot
•   Öljynvaihdot
•   Jarrunesteen vaihto
•   Katsastustarkistukset ja korjaukset, katsastuskäynnit
•   Automaattivaihteistojen öljynvaihdot
•   Jarrujen huollot ja korjaukset
•   Diagnostiikkatyöt ja sähkötyöt
•   Alustankorjaukset
•   Lohkolämmittimen asennukset,  sisätilalämmittimet
•   Pakoputken korjaukset ja vaihdot
•   Pakettiautojen erikois osaamista
•   Vianhaku ja tutkimus työt
•   Matalaprofiili rengastyöt
•   Peräkärryjen ja perävaunujen huoltopalvelu
Auton huoltotarve riippuu joko ajetuista kilometreistä, tai kuluneesta ajasta. Ensin täyttyvän ollessa määräävä. Eli vähemmälläkin ajolla oleva auto tulisi huoltaa vähintään kerran vuodessa. Auton valmistaja on määritellyt huolto-ohjelman ohella myös suositeltavat huoltovälit. Näet nämä joko auton huoltokirjasta tai huoltomuistuttimesta.
Auton mittaristossa palaa merkkivalo, mutta mihin se viittaa?
•   Pikahuollot
•   Määräaikaishuollot
•   Vuosihuollot sekä Kausihuollot
Jos määräaikaishuollon kilometrimäärä ei täyty vuodessa, auto on syytä käyttää vuosihuollossa vähintään kerran vuodessa. Vuosihuollolla tarkoitetaan vuosittain tehtävää määräaikaishuoltoa pienempää huoltotoimenpidettä. Esimerkiksi jos ajoneuvolla ajetaan vain 7 000 kilometriä vuodessa, tulisi se käyttää kerran vuodessa vuosihuollossa. Yleensä vuosihuolto tehdään ennen talvea ja siitä käytetään myös nimitystä talvihuolto. Toinen suosittu ajankohta vuosihuollolle on kevät. Näistä nimitykset kausihuolto.

Vuosihuollon esimerki - auton kuntotarkastus, nesteen lisäys, jarrujen liukutappien rasvaaminen, käsijarrun huolto, moniurahihnan vaihto, pakoputken kunnon tarkistus...
Matkailuautot, peräkärryt ja venetrailerit sekä henkilöautot omistajat kuka ajo oma auto vähän, käytä tämä palvelu.
Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin yhden tunnin aikana. Selvityksen jälkeen on helpompi antaa korjaustyön aikataulu. Pikahuolto toimii yleisesti saapumisjärjestyksessä.

Pikahuollon esimerki - pelkkä öljynvaihto, polttimon vaihto, vianluku, pakoputken vaihto, sytytystulpan vaihto, koiranluun vaihto, renkainden vaihto, pyyhkimen vaihto...
Ajoneuvon huolto-ohjelmassa määriteltyä huoltoa kutsutaan määräaikaishuolloksi. Määräaikaishuollon väli ilmoitetaan yleensä kilometrimääränä. Auto kuuluu huollattaa huolto-ohjelman mukaan joko kilometrien täytyttyä tai tietyn ajan kuluttua. Tätä kutsutaan huoltoväliksi. Uudemmissa autoissa on yleensä huoltovälin ilmaisin, joka kertoo huollon tarpeen. Joissakin autoissa huoltoilmaisin kertoo jopa huolto ohjelman sisällön.

Määräaikaishuollon esimerki - öljyn vaihto sis. öljynsuodatin, raitisilmasuodatin ja ilmansuodatin. lisää voi menna polttoainesuodatin; jarrunesten vaihto; jähdetysnesten vaihto; ohjausnesten vaihto; jakohihnan/jakoketjyn vaihto sis. vesipumpun vaihto; moniurahihnan vaihto sis ohjainrullat ja kiristimet; sytytystulpan/hehkutulpan vaihto; auton kuntotarkastus! ja vain sen jälkeen mene alustankorjaukset ja jarrujen työt...
•   Huollon Lisätiedot
Auton kuntotarkastus
Öljyn vaihto huolto
Etujarrujen huolto
BMW huollon merkit
Takajarrujen huolto
Määräaikaishuolto
Jarrupalojen vaihto
Jarrunesteen vaihto
Sytytystulpan vaihto
Hiukkassuodattimen huolto
Moottorijärjestelmän vika
ABS järjestelmän vika
Etu tai taka polttimon vika
Turvatyynyjärjestelmän vika
Turvatyynyjärjestelmän vika
Öljyn paine vika
Öljyn määrän vika
Etu tai taka jarrupalojen vika
Jarrujärjestelmän vika
Sähköisen käsijarrun vika
Akun lataus vika
Jäähdytysjärjestelmän vika
Renkaiden paine vika
Luistonestojärjestelmän vika
Hehkutulppien vika
Hiukkassuodattimen vika
Automaattivaihteiston vika
Tämä merkki ei ole korjattavissa
Määräaikaishuolto tai tarkastus
Yleiset auton vika merkit
Mercedes huollon merkit
Huolto A ja Huolto B
Huolto C ja Huolto D
Huolto E ja Huolto F
•   Mercedes-Benz huollot  A, B ja lisä C, D, E, F, G, H
Huolto G ja Huolto H
Mersun määräaikaishuolto on paljon muutakin kuin pelkkä öljynvaihto. Autoilijan on mahdotonta huomata ratin takaa, jos vaikkapa joku tärkeä osa on kulunut. Määräaikaishuollolla ja sen sisältämillä tarkastuksilla pyritään varmistamaan, että auto pysyy ajokunnossa vähintäänkin seuraavaan huoltoon saakka, ja ennakoivalla korjauksella ja havainnoinnilla vältetään rikkoutumiset. Huollamme kaikki henkilö- ja pakettiautomerkit. Korjauksen käyttäen alkuperäiset Mercedes-Benz osat kuin laadukkaat tarvikevaraosat. Öljyinä käytämme Mobilin huipputuotteita.

Mercedes-Benz (MB) AdBlue nollaus ja apua
Mercedes-Benz (MB) huolto ja korjaus palvelu
ASSYST-huollot (MB) tehtaan vaatimusten mukaisesti
Mercedes-Benz (MB) Sähkötyöt ja vianhaku palvelu StarDiag mukana
•   Öljynvaihtohuollot
Moottoriöljyn vaihto
Öljynsuodattimen vaihto
Raitisilmasuodattimen vaihto
Ilmansuodattimen vaihto
Huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset
1
5
2
3
4
•   Jarruhuollot
Jarrujen kunto on hyvä tarkistaa, jotta ajaminen olisi mahdollisimman turvallista.  Jarruhuoltoon voi riittää jarrujen avaus, puhdistus, rasvaus ja kasaus kerran vuodessa! Mutta jos tarvetta on niin vaidamme kuluvat osat kuten jarrupalat, jarrusatulat ym.
Lisäksi voimme vaihtaa jarruneste, tarkista käsijarruvaijerit ja kiristys.

Palvelu toimii yleisesti ajanvarauksesta. Hybridi ja sähköautosi käytä tämä palvelu paljon ennen talvi ja talvi jälkeen.
Öljynvaihto on autosi tärkein huolto. Tee meillä öljynvaihto autoosi edullisesti. Jos et ole varma öljynvaihtovälistä, niin hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää 10 000 - 12 000km tai 1 vuosi, kumpi ensiksi täyttyy, aika vai kilometrit. Käytämme luotettavia ja yleisesti tunnettuja öljymerkkejä asiakkaan toiveen ja valmistajan suositusten mukaisesti. Öljynvaihdon yhteydessä vaihdetaan aina myös uusi laadukas öljynsuodatin, raitisilmasuodatin, ilmansuodatin. Lisäksi huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset.

Öljyinä käytämme Mobilin huipputuotteita.
Palvelu toimii yleisesti saapumisjärjestyksessä tai ajanvarauksesta.
Vian nollaus ja huoltovälinäytön valon poisto kuuluu hintaan.
Huoltopalveluiden lisäksi saat käyttöautosta myös korjaamopalvelut, lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä katsastuspalvelut.